De Herberg - Wie zijn wij
De Herberg
HomeDienstenPrekenNieuwsbriefLinksProjectenWie zijn wijWij gelovenDit doen wij Facebook
Login

Een kerk voor onderweg

We zijn allemaal onderweg. Onderweg naar anderen, naar ons levensdoel, naar de zin van ons leven, en naar God. Onderweg heb je plaatsen nodig waar je bij kunt tanken, tot rust kunt komen, herstel van de pijn die je onderweg oploopt, maar ook de kracht en de moed om verder te gaan en tot je bestemming te komen.
Onze kerk wil zo’n plaats zijn, een herberg waar je van harte welkom bent om te rusten, genezing te zoeken, nieuwe reisgenoten te ontmoeten en vooral om weer enthousiast op pad te gaan omdat je het prachtige doel van je leven weer gevonden hebt.

Een kerk voor iedereen

De Herberg is een kerk die je herkent aan mensen uit verschillende achtergronden, culturen, nationaliteiten en leeftijden. Wat ons bindt is onze liefde voor Jezus en Zijn liefde voor ons. Zijn liefde en vriendschap beïnvloedt niet alleen alles in ons leven, maar maakt het leven de moeite meer dan waard. Hij is de God van wonderen en herstel. Hij is merkbaar aanwezig en betrokken in onze levens en als je wilt, ook in dat van jou.
We zijn een kerk die actief betrokken wil zijn in de prachtige regio van Oudsbergen. We geloven dat we er niet voor onszelf zijn, maar juist voor anderen. Een kerk als centrum van hoop voor degene die opzoek is naar redding of houvast, voor welke situatie dan ook. Een kerk die op allerlei gebied kleur geeft aan de regio door zichtbaar, vol van liefde en betrokken te zijn.

Jezus is de gastheer

Wij zijn geïnspireerd door Jezus die zijn leven gaf voor deze wereld en nu als opgestane Heer iedereen wil verwelkomen met zijn liefde. Jezus nodigt jou en ons uit om Hem Heer te laten zijn van ons leven, zodat zijn hoop en liefde ons leven en de wereld om ons heen zal veranderen.